WE ARE

 
 
 
S & K 429Grækenland 2017 (204)
 

My name is Tina


I got my first camera when I was 7, and since then my interest in photography has grown. Since I love to travel I have been using a lot of time to take pictures of my travels. I also like to spend time with friends and family, where I use the opportunity to take pictures of people in all kind of situations. Since Philipp and I got married we share our passion for photography and traveling and started to take pictures more professionally. I enjoy to be creative and experiment when I take pictures, in order to capture that special moment. .

 

My name is Philipp


and since I got my first DSLR for my 18th birthday I have been interested in photography, videography and timelaps and have been using lots of hours to explore. It started all as a hobby, but at somepoint I noticed that people wanted me to take pictures of them. That was when my professional passion for photography was born and since then Tina and I have been investing time and energy to get even better.

 

What others say

  • Vores bryllup blev en dag vi sjældent glemmer dels på grund af at den var lige det vi havde drømt om og meget mere til, men også fordi vi var så privilegieret at have wirtz til at fange hele dagen i små uvurderlig glimt vi nu kan mindes og glæde os over. Vi havde brug for fotografering der fangede mest muligt uden at være dominerende og fylde for meget. og det er lige præcis hvad de formåede, vi har fra ende til anden følt os i trykke og gode hænder og godt vejledt. Vi er virkelig glade for den løsning vi nåede frem til, var helt fantastisk at foto opgaven var varetaget af to virkelige dygtige og nærværende og skønne mennesker. Kan varmt anbefales, vi glæder os meget til at arbejde sammen med dem igen. Hr. Og Fru Kristensen
    Pernielle & Jesper Kristensen
  • I sensommeren tog Wirtz Photography billeder til vores bryllup. Vi var positivt overraskede over hvor gode de var til at komme med sjove og nye ideer til opstillinger, men samtidig også hvor meget de sikrede sig at vores egne ideer også kom i spil! Vi er begge enige om at det var de helt rigtige til os: Professionelle, energirige og sjove. De gjorde fotosessionen til en leg, selvom vi ikke er vant til at stå foran kameraet!
    Sissel & Kesse Thomsen
  • Vores oplevelse med Wirtz photography var udelukkende positiv. Tina og Philip lyttede meget nøje til vores ønsker omkring billederne og havde også selv mange fede og kreative ideer med. De formår at skabe en hyggelig og afslappet stemning omkring shootet, samtidig med at de tager nogle virkelig fine billeder, som de efterfølgende redigerer til perfektion. Vi har været mere end tilfredse med resultatet! Og som en lille bonus er det hele til en meget overkommelig pris. Vi giver vores varmeste anbefalinger til Wirtz Photography.
    Melissa Lassen